Dacia uudisti mallistoaan

Dacia Sandero Stepway.
Dacia Sandero Stepway.

Dacia on uudistanut Logan MCV-, Sandero- ja Sandero Stepway -mallit niin sisältä kuin ulkoa. Etu- ja takavalojen muotoilua on uudistettu. Päiväajovalot ovat saaneet LED-tekniikkaa ja valoihin on lisätty tunnistettava sukunäköisyys neliön ja suorakaiteen muotoisilla yksityiskohdilla.

Myös etu- ja takapuskureiden muotoilua on kehitetty. Mallien etupuskurit ovat saaneet uuden modernin ilmeen ja etusäleikössä on nyt kromiviimeistely. Nämä muutokset näkyvät erityisen hyvin uudessa Sandero Stepway -mallissa. Mallin etuosa muistuttaa tietyiltä osin Dusteria.

Uusien mallien matkustamot ovat myös saaneet uutta ilmettä ja somistetta.

Uusi Black Shadow -erikoismalli tulee Duster-malliston huipulle. Uudessa versiossa on kiiltävän musta etusäleikkö ja sivupeilien kotelot sekä mattakromiset sumuvalojen listat, timanttileikatut 16-tuumaiset kevytmetallivanteet ja mustat ovipilarit. Duster Black Touch tarjoaa tuttua katumaasturin ulkonäköä, alustan suojalevyt edessä ja takana sekä kattokaaret ovat viimeistelyltään mattakromisia. Värivaihtoehdot ovat valkoinen sekä musta ja ruskea kevytmetalliväri.

EDC-automaattivaihteisto sekä Duster Black Shadow täydentävät Suomen mallistoa loppuvuodesta.