Harri Virolainen opastaa kolme vinkkiä mielen hallintaan – katso video

Pärjäänkö minä? Olenko tarpeeksi hyvä? Näitä kysymyksiä yliopisto-opintojaan Tampereella aloitellut Harri Virolainen pallotteli mielessään parikymmentä vuotta sitten.

Sama mies on nyt kauppatieteiden tohtori, joka kirjoittaa kirjoja ja kiertää luennoimassa mielestä työpaikoilla ja oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Ansioluettelosta löytyy neljä maisterin tutkintoa ja lukuisia kursseja esimerkiksi henkisen valmennuksen ja energiahoitojen saralla.

Omakohtaisesta kokemuksesta hän tietää, miten isossa roolissa ajatustapa on, kun puhutaan menestymisestä. Vaikka lukio sujui hyvin, ensimmäisissä tenteissä korkeakoulussa hän reputti.

– Ajattelin, että yliopistossa on vain huipputyyppejä. Minulla oli hyvin vahva mielikuva siitä, että opiskelu siellä on vaikeaa. Kun sain itseluottamusta, olin tosi nopea oppimaan ja tulokset olivat lopulta huikeita, Virolainen toteaa.

Nykyään hän aloittaa jokaisen luentonsa meditaatioharjoituksella. Ohjeet siihen ja kahteen muuhun harjoitukseen löydät videolta.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.