Hulppeat tilat uudelle ravintolalle

Tallbo-ravintolat avasi ravintola Savilan edeltäjänsä, ravintola Wähä Tallbon naapuriin.

Viime perjantaina avautuneessa ravintola Savilassa, Vanhankirkonkatu 1:ssä, on valoisaa ja väljää sekä ripaus Vanhan Rauman idylliä.

Kolmessa kerroksessa toimivassa ruokaravintolassa on noin 160 asiakaspaikkaa: yläkerrassa 50, keskikerroksessa 60 ja alakerrassa 40–50.

Sinervaaran perheyritys, Tallbo-ravintolat, osti koko 900 neliömetrin kiinteistön ja saneerasi tiloista noin 600 neliötä uuden ravintolansa käyttöön.Kiinteistöön kuuluvan toisen talon kaksi liikehuoneistoa Tallbo-ravintolat aikoo vuokrata muille yrityksille.

Ravintola Savilan naapuritalossa toiminut Sinervaarojen entinen ravintola Wähä Tallbo sulki ovensa 13. huhtikuuta.

– Halusimme uuden alun uudessa paikassa. Sen vuoksi muutimme ravintolan nimen Savilaksi, keittiömestari Antti Sinervaara selvittää.

Tallbo-ravintoloilla on edelleen toimintaa Petäjäksessä, jossa asiakkaita palvelevat Villa Tallbo ja Juhla Tallbo.

Savila tarjoaa maanantaista lauantaihin lounasta keski- ja yläkerroksissa. Iltaisin myös ravintolan alakerta avautuu a´la carte -ruokailijoille.

Monikäyttöiset tilat mahdollistavat isompienkin ryhmien ruokailun. Ravintolasaleja voidaan osoittaa tarvittaessa tilauskäyttöön.

– Vapusta alkaen olemme avoinna arkisin kello 21:een ja perjantaisin ja lauantaisin kello 23:een.

Savilan ruokalista on lähes kokonaan uusi, mutta mukana on muutamia tuttuja klassikkojakin.Päivittäin vaihtuvalla lounaslistalla on esimerkiksi keittoja, pihvejä, patoja ja laatikoita sekä kevyempään ruokailuun salaatteja.

– Me valmistamme helposti lähestyttävää ruokaa, ei mitään hifistelyä, Antti kiteyttää.

Sinervaaran perheen lisäksi ravintola Savila työllistää yhdeksän työntekijää. Uuden ravintolan myötä yrityksen henkilöstömäärä kasvaa noin neljällä.

”Positiivisella ja hyvällä mielellä” uutta ravintolaa luotsaavalla Antti Sinervaaralla on paljon uusia ideoita ravintolalleen.

– Kunhan kesä tästä pääsee kunnolla käyntiin, ryhdymme suunnittelemaan erilaisia teemailtoja. Niin ja vappuna jo palvelemme tietysti sekä aattona että vapunpäivänä, keittiömestari Sinervaara vinkkaa.

Liike-elämässä tapahtuu -juttusarjassa kerromme raumalaisyritysten uusista kuulumisista ja merkkitapahtumista.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut