Kävellen Turusta Pori Jazzeille


 

Aliia Kodzhoshalievan ja Erno Korpelan patikoinnille Turusta Poriin tulee mittaa yhteensä noin 130 kilometriä. Yöt Aliia ja Erno nukkuvat metsässä.

Suomalaisen startup-yrityksen, Doerzin, osakas Aliia Kodzhoshalieva ja Doerz-yhteisöön kuuluva elämystarjoaja Erno Korpela lähtivät tiistaina kävellen Turusta kohti Poria.

Aliia ja Erno kävelevät reittiä Turku-Yläne-Säkylä-Eura-Pori. Matkaa taittuu päivässä noin 30 kilometriä, ja Porissa heidän on määrä olla nyt lauantaina illalla.

Mikä sai kaksikon lähtemään kävellen Pori Jazzeille? Eikö sinne olisi helpompaa ollut mennä jollain kulkuvälineellä?

– Tämä on minun henkilökohtainen unelmani. Muutin Suomeen New Yorkista lähes kaksi vuotta sitten ja rakastuin suomalaiseen luontoon ja sen puhtauteen. Mielestäni suomalainen maaseutu on sykähdyttävän kaunis. Matka on ollut mielessäni jo pidemmän aikaa, Aliia kertoo.

Aliia on juuri käynnistämässä Doerz-startup-yritystä, joka on jakamistalouteen perustuva markkinapaikka. Siinä ihmiset tarjoavat elämyksellistä tekemistä toisilleen.

Doerz tarjoaa mielekästä tekemistä paikallisilta paikallisille, paikallisilta turisteille sekä paikallisilta ihmisiltä ryhmille ja kaveriporukoille.

– Erno on yksi sadasta elämystarjoajastamme Turussa, ja hän on erittäin intohimoinen luonnossa liikkuja. Erno liittyi yhteisöömme noin kuukausi sitten, Aliia selvittää.

Kävelytempauksellaan kaksikko haluaa myös vauhdittaa Doerz-yhteisön joukkorahoituskampanjaa, jolla kerätään sijoittajilta 200 000 euroa omistusta vastaan. Koossa on vajaat 87 000 euroa.

www.doerz.co