Kepparikisan Lappi Cup -kiertopalkinnot jaettiin

Lappi Cupin kiertopalkinnon voittajat: Vilma Uskali (vas.), Ida Yrjölä ja Sonja Virtanen. Kuvassa on myös kepparitallin maskotti friisiläinen keppihevonen Pits de Rauma. Kuva: Riitta Säteri

Lapin Löylypäivillä kilpailtiin keppihevostalli Pits de Rauman keppihevosten Lappi Cup -estekilpailun finaali.

Keskiviikkona Pyörnillä järjestettiin juhlallinen palkintojenjakotilaisuus, jossa jaettiin kultaseppä Seppo Mikolan suunnittelemat ja valmistamat Lappi Cupin kiertopalkinnot.

Lappi Cup -estekilpailuun kuului kolme osakilpailua ja Löylypäivien finaali. Estekisoissa oli kolme ikäluokkaa.
Luokan voittaja sai 6 pistettä, toiseksi tullut 5 pistettä, kolmanneksi tullut 4 pistettä, neljänneksi tullut 3 pistettä, viidenneksi tullut 2 pistettä ja kuudenneksi tullut sai 1 pisteen.

Luokassaan eniten pisteitä keränneet ratsukot saivat vuodeksi haltuunsa Lappi Cup -estekisan kiertopalkinnon.
Kun kepparikisojen neljäskin luokka, joka oli avoin kaiken ikäisille, otetaan laskuissa mukaan, oli Keppihevosten Lappi Cup 2017 -osakilpailussa ja finaalissa yhteensä 199 lähtöä.

Keppihevosten Lappi Cup 2017 -estekisojen kiertopalkinnon voittajat ovat: Ida Yrjölä ratsuilla Fami ja Rikke, Vilma Uskali ratsuilla Kultatähti ja Bella sekä Sonja Virtanen ratsuilla Leo ja Pablo.

Kepparitalli Pits de Rauma on Rauman Hevosystävät ry:n ja Rauman 4H-yhdistyksen yhteinen hanke. Kepparitallin kerhoillat pidetään parillisen viikon keskiviikkona Nihattulan entisellä koululla (Oikopolku 25, Kolla).
Kepparikerhossa toimitaan keppihevosten kanssa, ja tutustutaan oikeiden hevosten rikkaaseen ja monipuoliseen maailmaan.
Kerho järjestää erilaisia kepparikisoja ja kaikille avoimia kepparitapahtumia. Lauantaina 2.9. Kepparitallilla on syystapahtuma klo 11–15, silloin kisataan esteissä ja nähdään kouluratsastusnäytöksiä.
Syksyn ensimmäinen kerhoilta on ke 6.9. klo 17–18.30. Tervetuloa mukaan!

Omat jutut
Palsta yhdistysten, kerhojen, seurojen, työ- ja harrasteporukoiden omille kuville ja jutuille. Lähetä Omat jutut kuvat ja tekstit: raumalainen@marvamedia.fi