Marjaana Savila jättäytyi pois Miss Suomi -mittelöistä

Marjaana Savila tähtää ulkomaille. Kuva: Petri Segerroos

Raumalainen uutisoi viime lauantaina, että raumalainen Marjaana Savila on mukana Miss Suomi 2017 -missikilpailun semifinalisteissa.

Tänään hän kuitenkin kertoi, että hänen piti jättäytyä henkilökohtaisista syistä pois kisasta.

Miss Suomi 2017 semifinalistit julkistettiin virallisesti tänään. Neitoja on kaikkiaan 21, joista 11 putoaa pois vielä ennen syyskuussa käytävää 10 kilpailijattaren finaalia. Savila ei siis ole semifinalistien joukossa.

- Ei mitään vakavaa mutta sanotaan, että oli riskinsä, että joku alkaa retostelemaan menneillä henkilökohtaisilla asioilla lehdistölle, enkä halua sellaista negatiivista julkisuutta, Marjaana kertoo Raumalaiselle.

- Olemme myös jo suunitelleet Tampereen missimamman kanssa, että lähden ulkomaille kisailemaan suoraan tavallaan ilman välietappia Suomen median kanssa.

Tämä asia ja päätös tapahtui Marjaanan mukaan ihan yhtäkkiä viikonlopun aikana.

- Olin toki harmissani ja pettynyt mutta olen nyt suuntaamassa katseeni kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia, joita minulle kyllä löytyy.  Eli tavallaan olen jo hyvillä mielin asian kanssa.

- Hienoa on, että Sunneva Kantola on myös organisaationsa kanssa valmiina yhteistyöhön tulevaisuudessa, koulutuksen yms kanssa, Marjaana lisää.