Muistin mestarit - henkilöstövuokrausfirman työntekijät yhdistävät nimiä ja kasvoja

Asiakkaita oli jonoksi asti Tuomas Kaukomiehen pakeille rekrytointitapahtumassa. Kaukomies muun muassa auttoi asiakkaita täyttämään työhakemuksiaan. Kuva: Esa Urhonen

Mikäli mielessä on työpaikan saanti, henkilöstövuokrausalalla työskentelevät Tuomas Kaukomies ja Eveliina Tayfur suosittelevat työnhakijaa ottamaan henkilökohtaisesti yhteyttä vuokratyövoimaa välittäviin yrityksiin.

– Meidän työtämme on muistaa hakemuksen jättäneet ihmiset. Meitä tapaa henkilökohtaisesti usein erilaisissa rekrytointitapahtumissa. Verkostoituminen ja kasvokkain toimiminen ovat aina ne paremmat vaihtoehdot, Kaukomies sanoo.

Kaukomiehen ja Tayfurin mukaan usein käy niin, että tiettyä työpaikkaa täytettäessä muistaa nähneensä siihen juuri sopivan työntekijän.

Kaukomiehen ja Tayfurin edustama RTK-henkilöstöpalvelu esittäytyi yhdessä muutamien satakunnassa toimivien henkilöstöpalvelualan yrittäjien kanssa Raumalla TE-toimiston järjestämässä RakennusTeollisuusRekry -tapahtumassa keskiviikkona.

Tapahtumaan osallistuneet yritykset hakivat toimeksiantajilleen satoja uusia työntekijöitä Satakuntaan.

– Pääsääntöisesti täällä etsitään teollisuuteen työntekijöitä, kuten kirvesmiehiä, mattomiehiä, hitsaajia, koneistajia ja sähköasentajia, listaa Satakunnan TE-toimiston Rauman toimipisteessä työskentelevä Marjo Siltanen.

Satakunnan TE-toimisto järjesti viime vuonna samantyyppisen tilaisuuden Porissa. TE-toimiston asiantuntija Taina

Kynäsniemen mukaan yritykset olivat erittäin tyytyväisiä tapahtumaan.

– Palautteesta rohkaistuneina päätimme tänä vuonna toteuttaa saman niin sanotusti neljän pysähdyksen taktiikalla.

Kiertue jatkuu vielä keskiviikkona Harjavallassa, torstaina Kankaanpäässä ja perjantaina Porissa.