Antti Saarelan paluu hyvä uutinen Lukon A:lle

Synkkä toinen erä koitui Lukon A-nuorten kohtaloksi lauantaina Lahdessa. Pelicans kuittasi Nuorten SM-liigan ottelussa voiton lukemin 3–2.

Synkkä toinen erä koitui Lukon A-nuorten kohtaloksi lauantaina Lahdessa. Pelicans kuittasi Nuorten SM-liigan ottelussa voiton lukemin 3–2 (0–0, 3–0, 0–2).

Lukon valmentaja Timo Saarikosken mukaan hänen joukkueensa puolusti varsinkin Pelicansin kahdessa jälkimmäisessä maalissa liian löysästi.

– Aloitimme vahvasti, mutta emme saaneet sitä näkymään tulostaululla. Toisen erän lopulla meinasi uskokin loppua, mutta iso asia oli, että tulimme kolmannessa erässä taas vahvasti peliin kiinni, Saarikoski tiivisti.

Antti Saarela avasi vieraiden maalihanat, ja Santeri Suistio kavensi vielä ilman maalivahtia pelatessa.

Viimeksi joulukuun maajoukkueturnauksessa loukkaantunut Saarela on pystynyt pelaamaan tällä kaudella vain kymmenessä A-nuorten ottelussa. Niissä on syntynyt 4+7=11 tehopistettä.

Saarelan paluu ykkösketjun keskelle on luonnollisesti Lukolle iso apu, kun joukkue yrittää kivuta ylöspäin sarjan yhdeksänneltä sijalta.

– Lahjakkaasta pelaajasta on kysymys, niin totta kai hän tuo hyökkäyspäähän ja kokoonpanoon uusia variaatioita. Vielä B-ikäiseltä pelaajalta hyvä sisääntulo viikonlopun peleissä pitkän tauon jälkeen, kuten koko joukkueelta, Saarikoski totesi.