Antti Vuorinen nosti SalBan pois jumbosijalta – viiden ottelun tappioputki katkesi

Viiden pelin tappioputki katkesi juuri ennen joulutaukoa, kun SalBa vei pisteet OLS:lta maalein 4–3.

Antti Vuorinen sai Henrik Rossilta syötön, otti muutaman terävän askeleen oikeasta laidasta ja kirmasti maalille. Terävä veto yllätti OLS-vahti Vinski Kivilompolon, ja Vuorisen oli aika tuulettaa.

Vaikka SalBa siirtyi osumalla kolmannessa erässä johtoon, ei Vuorinen revitellyt. Hän tiesi, että vielä pitää tehdä kuusi minuuttia töitä.

Sen raumalaiset tekikin ja OLS kaatui Kauppiksella maalein 4–3 (1–2, 2–1, 1–0). Voitto maistui varmasti entistä makeammalta, kun samalla katkesi peräti viiteen otteluun venynyt tappioputki ja jumbosija jäi taakse.

– Hienosti äijät taisteli puolustuksessa. Oli siellä onneakin matkassa, eikä se peli kaunista ollut. Kaksi pistettä ovat ne tärkeimmät, alkukauden TPS:ssä pelannut ja OLS:ia vastaan paluun SalBaan tehnyt Joni Peltola tuumasi.

Peltola pääsi hyvin peliin mukaan, vaikka hän ei ole loukkaantumisen takia pelannut pariin kuukauteen. Hän iski heti ottelun avausmaalin, joskin hieman erikoisella tavalla.

– Yritin syöttää Keskitalolle takakulmalle, mutta se vähän karkasi. Pallo meni lopulta Antin rinnasta tai kädestä sisään ja merkittiin minun nimiini, Peltola naurahti.

SalBan voitto OLS:sta oli kauden toinen, sillä heti runkosarjan avauspelissä raumalaiset hakivat pisteet Oulusta.

Voitolla SalBa nousi kahdeksaan pisteeseen ja jätti Steelersin jumbopaikalle. Hämeenlinnalaisilla on kuitenkin yksi peli SalBaa vähemmän pelaamatta.