Bisons nappasi 15 kuukautta lomailleen Kumpulaisen

Koko uusikaupunkilaisen koripalloväen sydän pomppasi kurkkuun, kun Koripalloliiton lisenssirekisteri päivittyi ensimmäisen kerran maaliskuussa. Helmikuun viimeisenä päivänä Loimaan Korikonkarit ry oli maksanut Jussi Kumpulaisen lisenssin.


Kumpulainen on viimeksi pelannut huhtikuussa 2011, jolloin Korihait kärsi Kotkassa tappion pronssiottelussa. Korihaiden kokenut ikoni ripusti tossut naulaan ja lähti kokemaan muita elämyksiä. Hän oli päättänyt kiertää maailman ympäri.


Nyt hän on kuitenkin taas rekisteröity koripalloilija. Ja lisenssi on maksettu, jotta 36-vuotias kehäkettu on pelikelpoinen Korisliigan mestaruutta puolustavan Loimaa Bisonsin paitaan.


Se on fakta, jota ei voi kiertää.


Bisonsin manageri
ei kommentoi vielä

Mutta sen enempää osapuolet eivät asiasta suostu sanomaan.


– Saan vastata epäselvästi, että ensi viikon sunnuntaihin asti en kommentoi, Bisonsin manageri Ari Hannula kertoo Länsi-Suomelle Bangaloresta käsin.


Sen jälkeen Hannula lupaa kommentoida kuviota avoimesti.


– Sanotaanko näin, että tietyistä asioista on sovittu kolmansien osapuolien kanssa, hän jatkaa.


Antaa ihmisten puhua,
sanoo Kumpulainen

Jussi Kumpulainen puolestaan kertoo vastaavansa puhelimeen jossain Levin ja Ylläksen välimaastossa. Hän kiistää sopimuksen.


– Enpä tiedä, kelaillaan nyt. Oli tuo siirtoajan umpeutuminen tuossa, joten lisenssi piti maksaa. Samapa tuo, eivät ne häviä siinä mitään, enkä minä häviä mitään, hän sanoo.


Lisenssitieto levisi kulovalkean tavoin internetissä ja herätti heti keskustelua ja spekulaatioita.


– Antaa ihmisten puhua. Olen tässä 15 kuukautta lomaillut, joten jatketaan sitä vielä hetken, Kumpulainen kuittaa.

Lue lisää aiheesta keskiviikon Länsi-Suomesta.