Eurajoen Lätkällä kokoonpano kaventui entisestään

Kauan haettu voitto tuli, mutta kokoonpano kaventui parin loukkaantumisen myötä.

Eurajoen Lätkän päävalmentaja Miika Siitonen ei täysin innoissaan, vaikka joukkue voitti jääkiekkon II-divisioonassa lauantaina Paimion Hakan 10–6. Eurajokelaisten jo runneltu kokoonpano nimittäin koki pari kovaa menetystä, kun Tuomas Länsman ja Juho Suominen joutuivat jättämään kentän ennen täyttä peliaikaa.

– Tässä täytyy varmaan seuraavaksi lähteä pelaajakaupoille. Meillä on reservissä miehiä, mutta sielläkin on vajausta.

– Kolmen kentän kasaaminen voi olla seuraavaan peliin aika vaikeaa, Siitonen mietti.

Hänellä oli kuitenkin heti kaksi pelaajaa mielessä, joita joukkueeseen voisi maanitella.

– Joo laitapas siihen, että Tomi Vahanto ja Jyry Salomaa voisivat aikaa kaivaa taas pelikamojaan jostain esiin, Siitonen naurahti.

Itse ottelu toi Siitosen mukaan suuren helpotuksen, kun kolmen pisteen voitto viimein tuli.

– Alku oli vaikea, toinen erä sysimusta, mutta kolmannessa erässä onneksi alkoi kulkea ja ratkaisimme pelin.