Euran Pallon B-tytöt juhlivat futsalmestaruutta Seinäjoella - omiin ei mennyt maaliakaan koko turnauksessa

EuPa jyräsi Seinäjoella pelatun kaksipäiväisen turnauksen voittoon suvereeniin tyyliin.

Euran Pallon tytöt pääsivät juhlimaan lauantaina futsaliin T18-ikäluokan Suomen mestaruutta.

EuPa jyräsi Seinäjoella pelatun kaksipäiväisen turnauksen voittoon suvereeniin tyyliin, sillä viidessä ottelussa euralaisten verkkoon ei tehty maaliakaan.

– Sillä tavalla mestaruus tuli tietysti melko selvästi, mutta sanotaan, että kuitenkin turnauksen arvolle sopivasti, EuPan valmentaja Markus Nurmi totesi.

Alkulohkossaan EuPa selvitti ACK:n, KaDyn ja HauPan yhteismaalein 10–0, välierissä kaatui TP-47 4–0 ja finaalissa porilainen Musan Salama 5–0.

EuPan tehokkaimmat pelaajat olivat turnauksen pistepörssin voittanut Aada Nurmi kuudella pisteellä ja Alina Koulik viidellä pisteellä.

EuPan joukkueen rungon muodostivat pelaajat, jotka urakoivat talvella Pallo-Iirojen riveissä jalkapallon B-tyttöjen SM-karsinnassa. Iirot hävisi torstaina karsinnan viimeisessä pelissä Hongalle lukemin 1–5 ja jäi Ykköseen.

Futsalmestaruus jätti kuitenkin talvikaudesta voitokkaan maun suuhun.

– Euralaisen futsalmenestyksen salaisuus piilee varmaankin siinä, että sitä pystyy pienelläkin paikkakunnalla pelaamaan ja olosuhteiden takia futsal toimii hyvänä talviharjoitteluna jalkapallolle, Nurmi pohti.

FC Rauma otti P17-ikäluokan SM-turnauksen viimeisessä ottelussa Ylöjärven Ilvestä vastaan ensimmäisen voittonsa maalein 2-1. FC Rauma sijoittui kahdeksan joukkueen turnauksessa seitsemänneksi.