Fera vihdoin voitokas Ykköspesiksessä

Feran kakkosjoukkue nappasi Nurmon Jymystä kolmen pisteen voiton.

Naisten Ykköspesiksessä pelaava Feran kakkosjoukkue onnistui nappaamaan voiton pitkän tauon jälkeen. Kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto irtosi kotikentällä Nurmon Jymystä jaksoin 2–0 (8–5, 5–2).

– Täytyy sanoa, että on kyllä hienoa voittaa pitkästä aikaa. Nyt tuli sellainen peli, ettemme antaneet ilmaisia juoksuja ja tilanteita vastustajalle. Se oli ehkä isoin asia tämän voiton takana, Feran pelinjohtaja Joni Järvinen sanoi.

12 ottelusta 10 pistettä napannut Feran ryhmä juhli viimeksi voittoa sarjan avauskierroksella 12. toukokuuta, joilloin vieraissa kaatui Helsingin Roihu jaksoin 2–1.

– Tämä oli henkisesti todella iso asia. Onhan tässä koko ajan uskoa ollut, sillä ei pelimme ole niin surkeaa ollut, mitä tulokset ovat kertoneet, Järvinen pohti.

Feran parhaimmistoon kuuluivat hyvin lukkaroinut Vilma Heinola ja kolme lyönyt ja kaksi tuonut Susanna Uusitalo.

– Parasta tässä oli, että voitto ei tullut edes tuurilla.