Henna Blomroos oli viides frisbeegolfin EM-kisoissa

Tuulinen päätöspäivä pudotti Blomroosin kolmannelta sijalta viidenneksi.

Rauma Frisbeetä edustava Henna Blomroos lähti erinomaisista asetelmista päätöspäivälle frisbeegolfin EM-kilpailuissa Oulussa.

Suomen mestaruudenkin urallaan voittanut raumalainen oli jaetulla kolmannella tilalla Viron Kristin Tattarin ja Slovakian Katka Bod’ovánin kanssa.

Päätöspäivän puuskainen tuuli ei kuitenkaan Blomroosille sopinut, vaan hän heitti viiden kärjestä huonoimman kierroksen ja putosi lopulta viidenneksi. Blomroos heitti kierroksella tuloksen 83, mikä oli selvästi huonompi kuin ensimmäisen kierroksen 68 tai kolmannen kierroksen 67.

Naisten luokassa voiton vei Suomen Eveliina Salonen. Hallitsevana Euroopan mestarina kisaan lähtenyt Jenni Eskelinen oli kolmas.

Miesten avoin luokka oli suomalaisten juhlaa. Jaetun voiton veivät Juho Parviainen ja Leo Piironen.