Iirojen A päätti härkäviikkonsa komeaan voittoon

Iirot voitti sarjakärjen Tampereella Roope Virtasen ja Väinö Lehtosen maaleilla lukemin 1–2 (1–1).

Pallo-Iirojen A-nuorten tiukka ottelutahti jatkui sunnuntaina, kun raumalaisjoukkue pelasi kolmannen jalkapallo-ottelunsa kahdeksan päivän sisään. Tulokset jatkuivat hyvinä, sillä voiton ja tasapelin jatkoksi irtosi vierasvoitto Ykkösen kärkijoukkueesta TPV:stä.

Iirot voitti Tampereella Roope Virtasen ja Väinö Lehtosen maaleilla lukemin 1–2 (1–1). Virtanen kuittasi TPV:n nopean johtomaalin pelaamalla seinäsyötöllä yhteen Niklas Myllykankaan kanssa ja nostamalla pallon yli maalivahdin.

Lehtonen puolestaan osui 60. peliminuutilla epäsuoran vapaapotkun jälkitilanteesta.

– Alkuun oltiin vähän unessa, mutta parannettiin ensimmäisen jakson edetessä ja toisella puoliajalla pidettiin jo enemmän palloa. Peli on kehittynyt hyvään suuntaan, Iirojen valmentaja Pasi Lehtonen tiivisti.