Jyskeeltä B-ringeteltä uskomaton nousu mestariksi - katso kuvat

Laitilan Jyskeen B-ringette uusi viime vuoden tempun ja ottin jälleen kultamitalit. Kuva: Iiro Lehtonen

Hanskat ja mailat lensivät eri suuntiin Laitilan jäähallissa, kun pelikellon digitaali pyörähti neljännessä erässä 15 minuuttiin.

- Ihan järkyttävän hyvä fiilis. Ei voi parempaa tunnetta ollakaan. Siinä vain kiljuu ja pomppii, luonnehti Laitilan Jyskeen B-ringeten tuore Suomen mestari Taru Kylä-Kaila.

Laitilan Jyskeen B-ringette oli ratkaisevassa finaalissa todella ahtaalla, kun vierasjoukkue Järvenpään Haukat siirtyi jo 1-4-johtoon.

Laitilalaiset saivat kuitenkin pelinsä toimimaan ja iskivät tasoihin ja vielä ohi kolmannen erän loppuun mennessä. Viime vuoden tapaan kultamitalit jäivät Laitilaan, nyt loppuluvut olivat 8-5.

- Usko ei horjunut. Tiesin, ettei me tätä ainakaan hävitä. Ei tämä oikein lähtenyt alusta asti, mutta riittää että lopussa lukemat ovat tuollaiset, 2+2-tehot tehnyt Kylä-Kaila iloitsi.

Hän oli joukkueensa tehokkain ja oli joukkueensa kirin avainpelaajia yhdessä 2+1 tehneen Maria Elon ja 2+0 iskeneen Laura Kyllösen kanssa.

- Loistava kausi on ollut kaiken kaikkiaan. Tämä on huikea joukkue, tappioitta sarjassa pelanneen Jyskeen hyökkääjä iloitsi.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.