Kärpät haki vieraspisteet Lukon A:lta

Monivaiheisen pelin lopputulos oli 4–5 (2–4, 2–0, 0–1) -vierasvoitto.

Kärpät tuli harvinaisen tylyllä tavalla pelaamaan Lukon A:ta vastaan. Monivaiheisen pelin lopputulos oli 4–5 (2–4, 2–0, 0–1) -vierasvoitto.

Pelikello näytti aikaa 11.54, kun Lukko vaihtoi maalivahtia oululaisten neljännen osuman jälkeen. Maaleista kolme oli syntynyt Arttu Nevasaaren mailasta.

– Ei se ottelutapahtumiin nähden oikeutettu tulos ollut, mutta kylmä tosiasia on se, että ne maalit tulivat erittäin pahoista nukahduksista, Lukon valmentaja Timo Saarikoski harmitteli.

Pommituksen välissä Jolle Nikander ehti sentään tekemään Lukolle yhden osuman.

– Iso plussa joukkueelle siitä, että päät eivät ruvenneet roikkumaan. Me lähdettiin ajamaan takaa.

Takaa-ajossa Rasmus Smedberg viimeisteli Lukolle kaksi maalia, ja Lauri Salmi osui kerran. Sinikeltaiset hallitsivat pelitapahtumia täysin, sillä Lukon maalivahdille Kalle Nurmelle merkittiin toisessa erässä yksi ja kolmannessa kolme torjuntaa.

Kärpät osui kuitenkinvielä kerran. Atte Karppinen karkasi kolmannessa erässä tekemään voittomaalin.

– Se on selvä, että jos tuolla sykkeellä pystymme pelaamaan ja saadaan henkistä kovuutta tiettyihin kohtiin, niin varmasti päästään voittojen tielle, Saarikoski sanoi.