Lätkä rutisti voittotilinsä auki jatkoajalla - "Jospa pelikin siitä helpottuisi"

Salon Kiekkohait joutui poistumaan Eurajoelta 4–3 (1–0, 1–3, 1–0, 1–0) -jatkoaikatappio niskassaan.

Eurajoen Lätkä nappasi keskiviikkona kolmannessa ottelussaan avausvoittonsa jääkiekon II-divisioonassa. Salon Kiekkohait joutui poistumaan Eurajoelta 4–3 (1–0, 1–3, 1–0, 1–0) -jatkoaikatappio niskassaan.

Lätkän voittomaalin ampui 1+1 tehot nakuttanut ykkössentteri Eetu Tamminen. Nimensä maalisarakkeeseen saivat myös Rami Välimaa (1+1), Samu Syvänen (1+1) ja Juho Suominen (1+0). Lätkän maalivahti Jere Ringbomille kirjattiin 29 torjuntaa ja syöttöpiste päätöserän 3–3-tasoitukseen.

– Eka erä oli meiltä ihan hyvää peliä ja pitikin tehdä pientä kasvojenpesua. Toisessa erässä oltiin taas käsittämättömän lepsuja varsinkin omassa päässä ja kaveri pääsi johtoon. Kolmanteen nostettiin tasoa, päästiin onneksi tasoihin ja jatkoajalla ohikin. Jospa pelikin helpottuisi ja aukeaisi, kun saatiin voitto alle, Lätkän valmentaja Miika Siitonen kertasi.

Jobinpostia Lätkälle oli Aleksi Vallan loukkaantuminen. Lukon junioreista siirtynyt euralaishyökkääjä törmäsi omaan pelaajaan ja jätti pelin kesken.