Lätkä selvisi pesukoneesta kuivin jaloin, mutta jäi ilman pisteitä

Lätkä aloitti toisen erän todella sähäkästi ja siirtyi nopeasti jopa pelissä johtoon.

Eurajoen Lätkän pistepussi ei karttunut Harjavallan-visiitillä, vaan kotijoukkue Kuparikiekko oli kakkosdivarin jääkiekko-ottelussa parempi maalein 5–4 (2–1, 0–2, 3–1).

– Kyllä me sarjakärjen hyvin haastoimme. Ekassa erässä ehkä vähän katselimme, mutta toisessa pääsimme hyvin peliin kiinni, Lätkän valmentaja Miika Siitonen arvioi.

Lätkä aloitti toisen erän todella sähäkästi ja siirtyi nopeasti jopa pelissä johtoon, kun Niki Mutta ja Heikki Koponen maalasivat.

Avauserän lopulla Rami Välimaa oli nostanut eurajokelaiset maalin päähän.

Kuparikiekko käänsi pelin kolmannen erän loppupuolella. Kahden ja puolen minuutin tehohetken aikana Lätkän verkko heilahti kolmesti.

Pelin viimeisellä minuutilla Koponen iski pelin toisen osumansa, mutta pisteet jäivät Harjavaltaan.

– Ehkä vastustaja sen maalin verran sitten oli parempi. Välillä olimme pesukoneessa, mutta oli tämä meiltä ihan kohtuullinen peli, Siitonen näki.