Lukko A tulitti tutun miehen vaihtopenkille

Lukon A-nuorten tehot olivat liikaa Ilvekselle. Voitto raumalaisille maalein 6-1.

Ilveksen A-nuorissa torjuva Lukko-kasvatti Waltteri Urpolahti kesti vain 9 minuuttia 23 sekuntia, kun Lukon A-nuoret olivat iskeneet jo kolme osumaa.

Vaasan turnauksessa pelattu A-nuorten liigapeli päättyi lopulta Lukolle 6–1 (3–0, 1–0, 2–1).

– Pääsimme maaottelutauon jälkeen hyvin liikkeelle. Olimme selvästi valmiimpia pelaamaan kuin Ilves, A-nuorten päävalmentaja Timo Saarikoski kehui.

Avauserässä Lukon kolmesta maalistava vastasivat Niklas Ylitalo, Ville Petman ja Jani Siekkinen.

– Ensimmäinen erä oli oikein hyvä, sen jälkeen peli vain lähti rullaamaan, Saarikoski näki.

Ottelussa Petman ja Siekkinen osuivat vielä toisen kerran, Mikko Kaunisto iski päätösluvut.

– Osalla on ollut tehojen kanssa pientä tuskaa, siihen oli hieno nähdä muutosta. Etenkin Jani Siekkiselle kaksi maalia olivat varmasti tärkeä juttu.

Saarikosken mukaan tehojen lisäksi voitto perustui tiiviiseen puolustuspeliin.

– Voitto alla on lauantaina hyvä lähteä paikallisvääntöön Ässien kanssa. Vaikka Vaasassa pelataankin, Saarikoski totesi.