Lukko jäi Seinäjoella ilman pisteitä - "Me olimme ihan väärässä sarjassa"

Lukko ei saanut toisella jaksolla edes kolmostilanteita.

Seinäjoella oli kylmä, ja Lukon peli oli täysin jäässä. Raumalaiset tekivät pisteettömän reissun Pohjanmaalle, sillä SMJ oli naisten Superpesiksen kamppailussa parempi jaksoin 1–0 (1–1, 1–0).

Kaiken lisäksi esitys oli huono.

– Toinen jakso oli aivan katastrofi. Me olimme ihan väärässä sarjassa, Lukon pelinjohtaja Tuomo Pekkala murehti.

Lukko ei saanut toisella jaksolla pelaajaa edes kolmospesälle asti. Avausjaksolla raumalaiset sentään vielä voittivat kolmostilanteet, vaikka juoksut menivätkin tasan.

Lukko meni ensimmäisessä vuoroparissa jopa johtoon, kun Henna Suominen kotiutti Eeva Mäki-Maukolan. Seinäjoki kuitenkin kuittasi: Saara Suomalainen löi ja Riina Kerola toi.

– Oli kylmä ilma, mutta niin oli vastustajallekin. Ensimmäisellä jaksolla me olimme parempia, mutta toisella jaksolla tuli niin paljon virheitä kuin olla ja voi, Pekkala summasi.

– Toinen jakso oli kyllä sellainen pohjanoteeraus meidän joukkueeltamme. Emme me noin huonosti ole vielä pelanneet.

Tilanteet olivat toisella jaksolla vähissä kotijoukkueellakin, mutta SMJ pääsi sentään kahdesti yrittämään kotiutusta. Toinen yrityksistä onnistui, ja jokeri Laura Rajahalme pystyi kotiuttamaan Laura Kerolan.

Viime kaudella Lukkoa edustanut Kerola pystyi juoksemaan uuden seuransa voittojuoksun.

– Kun ei pysty itse pyörittämään yhtään, niin mitä siinä voi tehdä? Vähän haastetta oli, Pekkala ihmetteli.