Lukolle kova kolaus - Saarela joulutaukoon asti sivussa

Lukon A-nuorten viikonlopun saldoksi Vaasassa pelatusta sarjaturnauksesta jäi perjantain voitto sekä kaksi yhden pisteen esitystä.

Sunnuntaina Lukko taipui Kärpille voittolaukauskisan kautta maalein 3–2 (0–0, 1–1, 1–1, 0–0, 1–0).

– Raju taistelu sarjakärkeä vastaan, Lukon valmentaja Timo Saarikoski tiivisti.

Santeri Suistio ja Jesse Ruotsi tekivät pelissä Lukon maalit. Kärppien sankari oli voittolaukauskisan ratkaissut Zdenek Sedlak.

Lukko voi kiittää yhdestä pisteestään ainakin maalivahti Eero Korsia, joka pysäytti pelissä 37 kärppälaukausta. Hän oli todellisessa rumputulessa ottelun toisessa erässä.

– Toisessa erässä tunnepuolella meni yli ja istuimme paljon jäähyllä. Parasta pelissä oli se, että pääsimme sen jälkeen vielä peliin kiinni, Saarikoski näki.

Lukko pelasi Vaasan-kamppailunsa ilman hyökkääjä Antti Saarelaa, joka oli loukkaantunut alle 17-vuotiaiden maajoukkuekomennuksella.

Saarela on käsivammansa takia sivussa todennäköisesti joulutaukoon saakka.