Lukon A avasi voittotilinsä Mikkelissä, mutta sai vieraskiertueelta jobinpostia

Lukko pääsi Valtteri Ylitalon ja Jani Siekkisen maaleilla Jukureita vastaan kuskin paikalle jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen.

Lukon A-nuoret päättivät kolmen ottelun viikkonsa jääkiekon Nuorten SM-liigassa maukkaaseen kauden avausvoittoon. Jukurit kaatui sunnuntaina Mikkelissä hallitun esityksen päätteeksi 0–3 (0–2, 0–1, 0–0).

Lukko oli Valtteri Ylitalon (1+2) ja Jani Siekkisen (1+0) maaleilla 0–2-johdossa jo reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Niklas Murron ylivoimaosumassa toisen erän alkuun oli jo ratkaisun makua.

– Urheilussa on kivempaa, kun voittaa, Lukon valmentaja Timo Saarikoski tokaisi.

– Puolustuspelaaminen meni edellisestä pelistä huomattavasti tiiviimpään suuntaan. Saatiin hyvä startti ja hallittiin muutenkin peliä, hän tiivisti.

Lukko joutui otteluun ohuella kolmen kentän kokoonpanolla, sillä Erkki Laiho, Antti Saarela ja Erno Hänninen putosivat riveistä lauantain KalPa-pelin jälkeen. Saarikosken mukaan kolmikko menee maanantaina tarkempiin tutkimuksiin.

– Teemu Hannula oli jo ennestään pois, joten hyökkäyspäässä on vajausta, Saarikoski harmitteli.