Lukon A jatkaa taistoa paikasta pudotuspeleissä - "Poikien päättäväisyys ratkaisi"

Timo Saarikosken suojatit pitivät mahdollisuutensa omissa käsissään kukistamalla Pelicansin.

Lukon A-nuoret jatkavat tiukasti taisteluaan pudotuspelipaikasta. Timo Saarikosken suojatit pitivät mahdollisuutensa omissa käsissään kukistamalla Pelicansin maalein 4–1 (1–0, 0–1, 3–0).– Tärkeään paikkaan tärkeä voitto, Saarikoski tiivisti.

Lukko ratkaisi pelin kolmannessa erässä. Raumalaiset niittasivat pelin avausmaalinkin, kun Niklas Murto ampui ensimmäisessä erässä ylivoimaosuman.

Pelicans tasoitti toisessa erässä niin ikään ylivoimalla Joona Lankisen maalilla.

Päätöserässä verkko soi vain lahtelaisten päädyssä, kun Rasmus Smedberg, Niklas Ylitalo ja Jani Siekkinen onnistuivat vuoroillaan viimeistelyssä.

– Peli oli erittäin vauhdikas ja kamppailupitoinen. Teema oli, että kaksinkamppailut piti voittaa.

– Kolmannessa erässä poikien päättäväisyys ratkaisi. Se, että homma hoidetaan. Tapa, jolla se tuli, lämmittää valmennuksen mieltä.