Lukon A:n verkko heilahti kahdesti kolmeen minuuttiin: "Meidän pelimme hajosi alkuun, eikä lähtenyt enää käyntiin"

Perjantaina Jokereista irtosi jatkoaikavoitto, mutta lauantaina JYP oli kotijäällään vahvempi.

Lukon A-nuoret jäivät tyhjin käsin viikonlopun toisessa vieraspelissään. Perjantaina Jokereista irtosi jatkoaikavoitto, mutta lauantaina JYP oli kotijäällään vahvempi lukemin 6–3 (3–0, 2–1, 1–2).

Lukko joutui jälleen nopeasti takaa-ajajaksi. Jo kolmen minuutin pelin jälkeen JYPin Samuli Ratinen oli saanut kahdesti kiekon verkkoon.

– Meidän valmistautumisemme ja sitä kautta liikkeelle lähtömme oli huono. Se näkyi muun muassa puolustuspelissä kovuuden ja huolellisuuden puutteena, Lukon valmentaja Timo Saarikoski kertoi.

Ville Petmanin (4–1) toisen erän sekä Jani Siekkisen (5–2) ja Santeri Suistion (6–3) päätöserän kavennusmaalit syntyivät liian myöhään.

– Meidän pelimme hajosi siihen alkuun, eikä lähtenyt kyllä enää käyntiin, Saarikoski tiivisti.

Lukko on koonnut Nuorten SM-liigassa 18 ottelusta 19 pistettä, jotka oikeuttavat 15. sijaan 19 joukkueen sarjataulukossa.