Lukon A-nuoret päättivät kautensa päästämällä kahdeksan maalia - näin päävalmentaja niputti kautta

Timo Saarikosken mukaan Lukon ote pudotuspelipaikasta kirposi loppusuoralla.

Lukon A-nuorten kausi Nuorten SM-liigassa päättyi keskiviikkona 8–1 (2–0, 2–1, 4–0) -tappioon JYPille Jyväskylässä.

– Peluutimme hieman enemmän sellaisia pelaajia, jotka eivät ole saaneet peliaikaa. Mutta ei siitä ollut kysymys. Kun kahteen viimeiseen peliin on mennyt omiin 15 maalia, niin onhan se ihan kauhea määrä, Lukon valmentaja Timo Saarikoski päivitteli.

Lukon ainoan maalin teki toisessa erässä ylivoimalla puolustaja Jani Kluuskeri. Kluuskerin osuma oli 4–1-kavennus.

– Pelin luonteesta kertoo, että puolin ja toisin jaettiin 17 kahden minuutin jäähyä. Ei tässä kauheasti kannata selitellä. Pelit on nyt pelattu, mutta tästä jäi paska fiilis.

Lukon alkukausi sarjassa oli vaikea.

– Pelasimme hyviä pelejä, mutta emme voittaneet. Se johti siihen, että jouduimme sarjataulukossa takaa-ajajiksi.

Marras-joulukuun hyvien tuloksien ansiosta Lukko nousi vielä mukaan kymmenen joukkueen ylempään loppusarjaan.

Hetken näyttikin, että raumalaiset yltävät yhdeksan pudotuspelijoukkueen sakkiin, mutta lopulta Pelicans ja KooKoo pitivät Lukon takanaan.

– Tämä voi kuulostaa selittelyltä, mutta olympiatauon ympärillä voimasuhteet vaihtuivat. Pelicans ja KooKoo ottivat pelaajia liigamiehistöstä, kun taas meiltä lähti esimerkiksi puolustaja Santeri Suistio Keuruulle.

– Aivan loppukaudesta putosimme sitten kyydistä, Saarikoski kertasi.