Lukon A olisi ansainnut muutakin kuin lämmintä kättä

Päävalmentaja Erik Hämäläinen on ollut kuitenkin tyytyväinen raumalaisten syyskauteen.

Lukon A-nuoret eivät onnistuneet lauantain kotiottelussaan ohittamaan KalPan Elmeri Metsävainiota. 21 kertaa torjunut maalivahti takasi joukkueelleen lukemin 0–2 (0–0, 0–0, 0–2) tulleen voiton.

Lukko menetti kolmannessa erässä otteensa kolmen peräkkäisen jäähyn myötä ja KalPa kuittasi viimeiseen viiteen minuuttiin maalinsa.

– Tänään olisi ansaittu muutakin kuin lämmintä kättä. Luotiin kyllä enemmän paikkoja kuin vastustaja, muun muassa rangaistuslaukaus, mutta maalintekotehokkuus oli kateissa, Lukon valmentaja Erik Hämäläinen tiivisti.

Nuorten SM-liiga jäi joulutauolle ja jatkuu Lukon osalta 7. tammikuuta. Raumalaiset ovat sarjan keskikastissa sijalla yhdeksän, pudotuspelipaikkatavoitteensa vauhdissa.

– Olen ihan tyytyväinen siihen, miten ollaan pelattu. Pelin rakenne on hyvä ja kaikkia vastaan pärjätään. Tehokkuutta kaipaisin lisää, sillä luomme hyviä paikkoja, Hämäläinen niputti syyskautta.