Lukon A romahti täydellisesti - Hämäläinen: "Ei siellä mitään ihmettä tapahtunut"

Lukon valmentajan mielestä lukemin 6-0 päättyneessä toisessä erässä hyvää oli erätauon tulo.

Lukon A otti lauantaina ruman tappion, kun HPK kävi hakemassa vieraspisteet mukaansa peräti maalein 1–7, (0–1, 0–6, 1–0). Mitä ihmettä tapahtui, Lukon valmentaja Erik Hämäläinen?

– Ei siellä mitään ihmettä tapahtunut. Tuli vaan sellainen romahdus, Hämäläinen sanoi tyynesti.

Romahdus oli täydellinen, vaikka siihen kului aikaa vain yhdeksän minuuttia. HPK löi lyhyessä ajassa kuusi kiekkoa Lukon maaliin.

– 0–2-maalin jälkeen selkärankamme nitkahti pahasti, ja sen jälkeen vastustaja löi kyllä luukkua huolellisesti, Hämäläinen luonnehti.

– Onneksi tuli sentään erätauko. Saimme vähän kerättyä rivejä.

Kolmannessa erässä Lukko sai kiekon kerran HPK:n maaliin. Osuman viimeisteli Erno Hänninen.