Lukon A tasoitti voitot

Jere Friberg oli mukana kaikissa Lukon neljässä maalissa. Kuva: Esa Urhonen

Äänekäs pelaajajono lähestyy Lukon A:n pukukoppia. Äijänsuon jäähallin koppikäytävä täyttyy ”cama”-huudoista, riemukkaan sävyyn huudetuista kirosanoista ja yleisestä iloisesta mölinästä.

Jonoa johtaa Jere Friberg, kannoillaan Eetu Koivistoinen ja Matias Lainio. Samat nuorukaiset ovat hetkeä aiemmin johtaneet Lukon A:n 4-2 (1-1, 2-1, 1-0) -voittoon.

Pelkät tehopisteetkin puhuvat omaa kieltään: Friberg 2+2, Koivistoinen 2+0, Lainio 0+4. Kolmikko tosin otti omiin molemmat Bluesin maalit, mutta siitä ei kukaan nyt välitä.

Lukko on tasoittanut puolivälieräsarjan 1-1:een ja varmistanut, että Raumalla pelataan vielä A-nuorten pudotuspelikiekkoa.

- Vaikka me hävisimme sen Espoon-pelin, siitä jäi usko ja hyvä ilmapiiri. Meillä oli vahva usko, että tuodaan lauantaillekin tänne peli, Koivistoinen huomauttaa.

- Nytkin Blues teki maalinsa meidän virheistämme. Ne pitää vain saada pois.

Ottelusarja jatkuu torstaina Espoossa. Äijänsuolla pelataan jälleen lauantaina.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.