Maalivahti iski maalin, mutta se ei riittänyt FC Raumalle

Maalivahti Juho-Matti Pösön osuma jäi FC Rauman ainokaiseksi 1-3-tappiossa.

Futsalissa maalivahti pääsee aika ajoin juhlimaan maalia ottelun loppuhetkillä, kun toinen joukkue yrittää kiriä ilman maalivahtiaan.

FC Rauman ottelussa tästä ei ollut kuitenkaan kyse, kun Juho-Matti Pösö tasoitti ottelun 1–1:een kamppailun 26. minuutilla.

Raumalaisten pelaajavalmentaja Niila Asunmaan kuvailun mukaan Pösö haki maalille keskitystä, johon ei kukaan osunut.

Pelaajien liike hämäsi myös vastustajan maalivahdin, joten Pösö pääsi tuulettamaan.

– Se oli kaikkiaan vähän kummallinen osuma. Ihan omalta maalilta se lähti. En ole ihan hetkeen tuollaista nähnyt, Asunmaa naurahti.

Erikoinen tasoitus ei kuitenkaan raumalaisia auttanut, vaan helsinkiläinen Zenith piti pisteet kotonaan 3–1 (1–0) -lukemin.

– Meillä oli oikein hyvä jakso siinä toisen puoliskon alussa, mutta emme vain saaneet mistään sisään.Sitten loppuhetkillä iski Zenith.

– Yritimme vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, Asunmaa totesi 3–1-osumasta.