Neea Lehtimäki sai ripustaa kuvansa maajoukkuepelaajien kunniaseinälle

Suomea alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa edustanut Neea Lehtimäki sai kuvansa Panelian Raikkaan maajoukkuepelaajien seinälle. Ennestään seinältä löytyivät jo nuorten ja naisten maaotteluja pelanneiden Oskari Setäsen, Niklas Lehtimäen, Erik Linnemäen, Tiina Ranteen, Eveliina Suonpään, Laura Hakalan ja Oskari Seppälän taulut. Kuva: Eetu Setänen

Panelian jäähallin kahvion seinältä on varattu paikka Raikkaan kasvattamille maajoukkuepelaajille.

Neea Lehtimäki muistaa, kuinka hänen alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkueissa hyökkänneen veljensä Niklaksen kuvalla varustettu taulu aikanaan ripustettiin Leijona-seinälle.

Kolmilapsisen kiekkoperheen kuopus päätti tuolloin, että hänkin haluaa oman kuvansa kunniapaikalle. Se päivä koitti torstaina.

– Tuntuu mahtavalta. PaRassa tehtiin kuitenkin suuri osa siitä työstä, että on päässyt eteenpäin, Neea Lehtimäki tunnelmoi.

16-vuotiaaksi naisenaluksi Lehtimäki on jo kulkenut melkoisen matkan jääkiekon perässä. Ensin Paneliasta Lukkoon ja Mestikseen Raumalle, sitten Kuortaneelle SM-sarjaan.

Kehitysaskeleet on huomannut myös Kuortaneen ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentaja Jari Risku, joka valitsi Lehtimäen tammikuun MM-kisoihin Tsekkiin.

– Yksi unelma toteutui, Lehtimäki tiivistää.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.