Pallo-Iirot ei voittanut vieläkään

Eetu Kaipio teki raumalaisten ainoan maalin rangaistuspotkusta.

Pallo-Iirot ei pystynyt voittoon kauden toisessakaan jalkapallon Kolmosen ottelussaan. Maskun Palloseura puristi kotikentällään tasapelin, ja pisteet jaettiin perjantaina maalein 1–1 (0–1).

– Joku voi sanoa, että oikeutettu tulos, mutta kyllä itselläni on aikamoinen harmitus päällä, Pallo-Iirojen valmentaja Kimmo Hörkkö tiivisti.

Raumalaisjoukkueen maalin viimeisteli kapteeni Eetu Kaipio rangaistuspotkusta pelin 29. minuutilla. Pilkun hankki Juho Patola.

– Vastustaja aloitti hyvin, mutta pääsimme mukaan peliin ja olimme dominoivia. Peli oli hyvin kontrollissa, Hörkkö kertasi.

Heti toisen jakson alussa Pallo-Iiroilla oli paikkansa iskeä. Patola karkasi läpiajoon, jonka Maskun puolustaja Eemeli Laaksonen pysäytti tylysti. Laaksonen oli pelaaja, joka aiheutti ensimmäisellä rangaistuspotkun ja sai myös tilanteesta varoituksen.

Toisen jakson rikkeestä ei korttia noussut.

– Keltaisen jo aikaisemmin saanut toppari tyrmäsi Patolan puolessa kentässä, kuului Hörkön arvio.

Toisella jaksolla MaPS sai peräti kaksi rangaistuspotkua, jotka molemmat Pallo-Iirojen maalivahti Panu Erama torjui.

Jälkimmäisen jatkotilanteesta kuitenkin syntyi maali, sillä Matias Louanto pääsi laittamaan oman laukauksensa paluupallon verkkoon. Kamppailua oli pelattu 85 minuuttia.

– Klassinen tapaus. Meiltä oli ensin Stanley (Ukwuoma) yksin läpi, ei tehnyt, ja vastaiskun päätteeksi pallo pilkulle, Hörkkö kertasi.

– Panu torjui rankkarit hienosti, mutta niiden aiheuttaminen oli tyhmyyttä.