Pallo-Iirot eteni murskavoitolla jatkoon Suomen Cupissa

Iirojen maaliseppo 6-0-voitossa oli hattutempun ampunut Juho Patola.

Pallo-Iirot eteni sunnuntaina talvisissa olosuhteissa jatkoon Suomen Cupin toisen kierroksen ottelustaan FC Interin kakkosjoukkuetta vastaan.

Kolmosessa pelaava Iirot kaatoi nelosdivarijoukkueen Turussa lukemin 6-0 (4-0). Iirojen maaliseppo oli hattutempun ampunut Juho Patola. Lisäksi maalipuiden väliin osuivat Mikko Valtanen, Niklas Kuusio ja Vasile Marchis.

Iirojen päävalmentaja Kimmo Hörkkö oli tyytyväinen ensimmäisen puoliajan nopeisiin ja näyttäviin osumiin, mutta toisella jaksolla selvässä johtoasemassa pelin taso putosi. Hörkön mukaan vastustajalle ei kuitenkaan juuri auennut maalipaikkoja.

- Vaikea nostaa yksittäisiä onnistujia esiin. Oli kiva nähdä, että moni pelaaja pääsi heti suhteellisen hyvin rytmiin kiinni, vaikka oli pitkä tauko peleistä, Hörkkö kommentoi Iirojen nettisivuilla.

Pallo-Iirojen kolmannen kierroksen vastustaja arvotaan myöhemmin. Vastustaja tulee Turun piiristä ja on korkeintaan Kolmosen joukkue.