Pallo-Iirot haki vaivoin avausvoittonsa

Topias Silvennoinen, Mikko Valtanen ja Juho Patola viimeistelivät Pallo-Iiroille maalit.

Kauden kolmaskaan Kolmosen ottelu ei ollut Pallo-Iiroille helppo, mutta se toi toivotun lopputuloksen. Raumalaiset hakivat kauden avausvoittonsa, kun Jyrkkälän Tykit kaatui Turussa maalein 2–3 (1–0).

– Kolme pistettä lämmittävät, ei sitä käy kieltäminen. Vähän on silti kysymysmerkkejä päässä, Pallo-Iirojen valmentaja Kimmo Hörkkö puntaroi pelin jälkeen.

Hän ihmettelin joukkueensa rauhattomuutta.

– Käsittelevätkö pelaajat tällaisia pelejä pakkovoittoina? Luoko se jotain jännitystiloja?

Pallo-Iirojen oli tarkoitus lepuuttaa ykköspyssyään Juho Patolaa, joka on kärsinyt jalkavaivoista. Lopulta Hörkön oli pakko komentaa kokenut kärki kentälle.

Muutos auttoi, ja raumalaisvieraat iskivät toisella jaksolla kolmesti. Topias Silvennoinen, Mikko Valtanen ja Patola viimeistelivät Pallo-Iiroille maalit, jotka antoivat voiton.

Silti JyTy kavensi vielä lopussa ja haki vielä ahneesti tasoitusta.

– Viimeiset 10–15 minuuttia meillä oli taas melkoinen paniikki omassa päässä, Hörkkö ihmetteli.

– Saatiin sentään se avausvoitto. Toivottavasti se laukaisee jännityksiä.