Pallo-Iirot laittoi verkot laulamaan Paraisilla

Stanley Ukwuoma viimeisteli kahdesti ”helpottavassa rutiinivoitossa”.

Pallo-Iirot laittoi ensimmäisen kerran tällä kaudella verkot kunnolla laulamaan jalkapallon Länsi-Suomen piirin Kolmosessa. Uhriksi joutui PIF, joka taipui perjantaina kotikentällään selvänumeroisesti 0–4 (0–1).

– Helpottava rutiinivoitto, Pallo-Iirojen valmentaja Kimmo Hörkkö tiivisti.

– Se oli seurausta ehjästä ysikymppisestä. Fokus ja laatu pysyivät ensimmäistä kertaa tällä kaudella kokonaisuudessaan kasassa.

Avausjaksolla Pallo-Iiroista maalintekoon pystyi Roope Virtanen, jonka osuma oli komea. Nuorukainen peippasi ensin sivuun kaksi PIF:n puolustajaa.

Raumalaisten kapteeni Eetu Kaipio tuplasi johdon toisen jakson seitsemännellä minuutilla, ja ainoana kärkenä raumalaisryhmässä ollut Stanley Ukwuoma niittasi lopussa kaksi maalia lisää.

– Vastustaja pelasi omilla vahvuuksillaan ihan ok, mutta sippasi toisella jaksolla. Heiltä loppui kunto ihan täysin, Hörkkö näki.

PIF:n puolustus oli nimekäs, vaikkakin parhaat päivänsä jo nähnyt. Vaihdosta kentälle tuli seitsemän Suomen mestaruuden mies, kaksinkertainen Suomen Cupin ja liigacupin voittaja Mathias Lindström. Toisena topparina luuti kamerunilainen Yannick Ossok, joka kesällä 2009 edusti Pallo-Iiroja.

– Vahva toppari, joka tykkäsi vähän höntyillä. Kieltämättä me pääsimme hyödyntämään sitä, Hörkkö totesi.