Pallo-Iirot törmäsi Ålandin puolustukseen

Pallo-Iiroilla oli kauden tähän saakka kovin vastus. FC Åland iski tylyt 4-1-lukemat taululle.

Pallo-Iirojen päävalmentaja Kimmo Hörkkö harmitteli, että ottelu FC Ålandia vastaan alkoi juuri kuten kotijoukkue oli toivonut.Riskittömään pelaamiseen luottava Åland sai rankaista heti viidennen minuutin kohdalla raumalaisten virheestä. Se tapahtui rangaistuspilkulta.

– Vähän kyseenalainen se oli. Sen jälkeen vastustaja aloitti sen pelin jota odotinkin. He pistivät pallon heti kohti taivasta, kun oli vaara menetykseen, Hörkkö muisteli.

Avauspuoliskon Pallo-Iirot pystyi vielä pysymään ottelussa mukana, mutta toisella puoliajalla Åland iski kolmesti vastaiskuista.Vieraiden ainokaisen pamautti Severi Kankkunen saksipotkulla 88. peliminuutilla. Ottelu päättyi lopulta 4-1 (1-0).

– Vastustajalla oli koko ottelun sellainen 5–4–1-bussi. Jokaisen pelinrakentelun he pelasivat pitkällä pallolla. Olisi ollut kiva kokeilla, miten he olisivat reagoineet tappioasemaan, kun olisi oikeasti pitänyt pelata jalkapalloa.