Rikkinäinen treeniviikko ja hukatut paikat suistivat FC Rauman tappioon Turussa

FC Rauman paluu Futsal-Ykkösen peleihin sarjatauon jälkeen ei sujunut aivan suunnitellulla tavalla.

Lauantain vierasottelussa turkulaista TPK:ta vastaan tuli tappio lukemin 6–1 (1–1), mutta kapteeni Jere Kyrkön mukaan asiat lähtivät menemään pieleen jo edeltäneellä harjoitusviikolla.

– Ensimmäiset treenit jouduttiin lopettamaan kesken, kun jengiä putosi loukkaantumisiin. Perjantaina Kauppiksella olikin yhtäkkiä SalBan F-junnujen turnaus, eikä päästy harjoittelemaan ollenkaan, Kyrkkö taustoitti.

– Se näkyi pelissä niin, että pallot pomppivat mihin sattui. Paikkoja kyllä saatiin luotua, mutta kun mistään ei mene sisään ja vastustaja iski nopeaan tahtiin pari flipperimaalia, niin alkoi selkäkin suoristua, hän selvitti.

Ainoana FC Raumasta pallon verkkoon sai Juha Saarikoski.

Raumalaiset olivat matkassa kahdeksalla pelaajalla, kun Jesse Wallenius oli sivussa loukkaantuneena, Hans Kallionpää pelikiellossa ja Ukko Rimmi töissä.

Pelaajavalmentaja Niila Asunmaan mukaan kokoonpanoapuja ei ole luvassa ainakaan Jussi Aallolta ja Juuso Aallolta, jotka keskittyvät jo jalkapallokausiinsa Kemissä ja Tammisaaressa.

FC Rauma on sarjassa kolmantena tasapisteissä sarjakakkosena olevan PS Villan kanssa. Sarjakärki Mad Max on karannut kahdeksan pisteen päähän.