Susanna Tapani iski Lukolle jatkoaikavoiton - "Se oli ammattitytön taidonnäyte"

Tapani viimeisteli jatkoaikamaalin, joka toi Lukolle 2–3-voiton KJT:stä.

Susanna Tapani nousi jälleen Lukon sankariksi, kun raumalaiset nappasivat vierasvoiton SM-karsintasarjassa. Tapani viimeisteli jatkoaikamaalin, joka toi Lukolle 2–3 (1–0, 0–2, 1–0, 0–1) -voiton KJT:stä.

– Susanna malttoi hyvin. Hän haki sen paikan, haki tarvittavan kolon. Se oli ammattitytön taidonnäyte, miten kiekko pussiin laitetaan, Lukon valmentaja Hannu Roos ihasteli.

Lukon vahvin vaihe pelissä oli toinen erä, jossa Emmi Isaksson ja Maija Koski pystyivät tekemään maalit. Lukko myös voitti selvästi erän laukaukset.

– Ensimmäinen erä oli sekavaa jääkiekkoa. Pienen puheen jälkeen tytöt skarppasivat, ja toinen erä olikin meiltä hyvää jääkiekkoa, Roos kertasi.

– Nyt olemme sentään oppineet voittamaan pelejä, mutta tämänkin pelin olisimme voineet voittaa suoraan. Meillä oli niin paljon paikkoja toisessa erässä, mutta onneksi saatiin se maali jatkoajalla.