Sveitsistä SalBaan siirtyvä Juho Miilunpalo lupaa: "Ilmaveivi todellakin nähdään, eikä vain yhtä"

Juho Miilunpalo on SalBan uusin vahvistus. Porilaisen jykevä olemus kertoo punttisalilla vietetyistä tunneista, mutta pehmeistä käsistä irtoaa herkästi esimerkiksi ilmaveivi. Kuva: Elmeri Elo

– Jokainen joukkue hakee varmaan vielä rightin hyökkääjää, joka tekee sen 30 liigamaalia. Se meilläkin on toiveissa, tokaisi SalBan päävalmentaja Petri Seppinen kesäkuun puolivälissä.

Tuolloin raumalaisjoukkue vaikutti Petteri Salosen, Rasmus Hornin ja Risto Harjulan jatkosopimusten myötä valmiilta tulevaan salibandyliigakauteen.

Vaan ei ollut. Tuorein lisäys koirapaitojen rosteriin on 34-vuotias Juho Miilunpalo. Porilaispelaaja siirtyy SalBaan Sveitsistä, jossa on pelannut viimeiset viisi kautta.

Miilunpalo laukoo oikealta. Hänkö on se Seppisen toivoma 30 maalin pyssy?

– Katsotaan, jos päästetään laitaan irti, niin kyllä muutaman maalin lupaan tehdä, Miilunpalo naurahtaa.

Miilunpalo ehti pelata parisataa ottelua liigaa ja divaria SBS Porin ja FBT Porin riveissä ennen siirtoaan Sveitsiin. Siellä mies istutettiin tosin puolustajan tontille.

Jykevärunkoinen, mutta pehmeäkätinen pelaaja muistetaan Porissa muun muassa muutamasta ilmaveivimaalista. Nähdäänkö Kauppiksellakin ilmaveivi?

– Todellakin nähdään. Eikä vain yhtä, Miilunpalo lupaa.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.