Taru Hanhinen pronssille kovassa seurassa Varsova Cupissa

Euralaisen voittoprosentti G1-kisoissa on ensimmäisen vuoden juniorisarjalaiselle häkellyttävän kova, tasan 50.

Viisi satakuntalaisen Yong Taekwondon ottelijaa osallistui viikonloppuna Maailman Taekwondoliiton ranking-turnaukseen Puolassa.

Parhaiten Varsova Cupissa pärjäsi euralainen Taru Hanhinen, joka otti pronssia alle 18-vuotiaiden juniorityttöjen alle 42-kiloisten sarjassa.

Alkuerissä Hanhinen pudotti näytöstyyliin Serbian maajoukkueen Irina Zrnicin 12–2, mutta välierissä Ranskan maajoukkuetta edustanut Chloe Cazalin oli parempi 6-0.

Vasta 15-vuotias Hanhinen pärjäsi upeasti kovassa seurassa ja otti jo vuoden toisen G1-mitalinsa. Keväällä hän sai pronssia Sofia Openista Bulgariasta.

Hanhisen voittoprosentti G1-kisoissa on ensimmäisen vuoden juniorisarjalaiselle häkellyttävän kova, tasan 50.

Yong Taekwondon euralaisista Noora Rannikko voitti otti murskavoiton juniorityttöjen alle 59-kiloisten sarjana avauskierroksella, mutta tie katkesi seuraavalla kierroksella tappioon Belgian Djade Lespauta vastaan lukemin 4–9.