David Hasselhoff tulee juhannuksena Raumalle

Ritari Ässänä ja Baywatchin käkkäräpäänä tunnettu The Hoff esiintyy RMJ:ssä.

| Päivitetty

Raumanmeren Juhannus on lisännyt ulkomaalaisten esiintyjien listaansa tanssimusiikki- ja viihdemaailman tähtiä.Listan isoimpana starana säkenöi takavuosien tv-sarjoista Ritari Ässä ja Baywatch tunnettu David Hasselhoff.

RMJ:n uudelta listalta löytyi myös muita ulkomaisia esiintyjiä, kuten Shaggy, Knife Party ja konemusiikkia ja metallia yhdistelevä Pendulum.

Muita RMJ:n uusia artistijulkistuksia olivat kotimaiset suursuosikit Nikke Ankara ja Töölön Ketterä sekä Efo, Housemotion, J7, Kotso, Laz Perkins, Mr. Castle, Proteus, Sonny, Tom & Hills, Rony Rex ja Zacharian.

Jo aiemmin julkistettuja RMJ:hin saapuvia esiintyjiä ovat muun muassa saksalainen eurodance-jätti Scooter, Showtek, Tungevaag & Raaban ja rivoista jutuistaan ja viiksistään tunnettu Günther. Hän kähisi mikkiin Otanlahdessa jo viime juhannuksena.

Lisäksi The Rasmus tekee RMJ:ssä kesän ainoan Suomen-keikkansa.

Muita festivaalin kotimaisia huippuartisteja ovat muun muassa Jenni Vartiainen sekä Antti Tuisku, JVG, Kaija Koo, Sanni, Teflon Brothers, Apulanta, Popeda ja Yö.

Kolmipäiväinen RMJ-festivaali järjestetään Rauman Otanlahdessa 22.–24. kesäkuuta. Tapahtumaan pääsyn ikäraja on 18 vuotta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut