Ensi vuosi tuo Raumalle kaksi uutta kiertoliittymää

Metsotien risteystyöt siirtyvät kuitenkin ainakin vuodella. Kaunisjärvenpuiston ulkokuntoilualueen välineitä asennetaan parhaillaan.

| Päivitetty

Ensi vuosi ei tuo mukanaan uusia isoja liikennetyömaita Rauman kaupunkikuvaan. Sen sijaan keskeneräiset hankkeet pyritään saattamaan loppuun.

Kiertoliittymiä rakennetaan ensi vuoden aikana kaksi mutta Metsotien risteykseen suunnitteilla oleva kiertoliittymä siirtyy ainakin vuodella. Teknisen lautakunnan ensi vuoden talousarvioehdotuksessa ei hankkeelle edelleenkään suunnata rahaa. Suunnittelutyötä hankkeen tiimoilta jo tehdään, mutta toteutus jää tulevaisuuteen.

– Metsotien risteyksessä olevat painopenkat ovat työnsä tehneet. Suurin osa painumisesta on tapahtunut ja siinä mielessä alue on valmis kiertoliittymän rakennustöille. Penkoissa olevaa soraa tullaan käyttämään rakennustöissä sitten, kun se on ajankohtaista, selvittää Rauman kaupungin suunnittelupäällikkö Riikka Pajuoja.

Sen sijaan tekninen lautakunta on esittänyt talousarvioehdotuksessaan, että Vähämaanpuiston ja Aittakarinkadun risteyksen liikenneympyrätyöt käynnistettäisiin jo ensi vuonna. Suunnittelutyö kohteen osalta valmistuu vielä tämän vuoden aikana.

Myös Monnankadun, Tarvolantien ja Päiväsenkadun risteyksen kiertoliittymätyöt tullaan saattamaan loppuun ensi vuoden aikana.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut