Haatainen Raumalla: olen saanut vaaliteemojani läpi

Tuula Haatainen saapui Raumalle perjantaina Tampereelta. Lauantain toritapaamisen jälkeen matka jatkui kohti Poria. Puheessaan Raumalla presidenttiehdokas otti esille muun muassa eriarvoistumisen aiheuttamat turvallisuusuhat. Kuva: Raisa Aho.

SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen vieraili lauantaina aamupäivällä Rauman kauppatorilla. Vierailun ohjelmaan kuului lyhyt puhe. Sen jälkeen ehdokas tapasi kaupunkilaisia.

- Kiersin Suomea aika tasaisesti joulun alla ja nyt tämän vuoden alussa. Seuraavat viikot kierretään täysillä, Haatainen kertoi kampanjoinnistaan.

Matkustaminen vähenee Haataisen mukaan viimeisellä viikolla ennen vaaleja, sillä silloin luvassa on niin paljon TV-tenttejä, ettei Uuttamaata kauemmas Helsingistä yksinkertaisesti ehdi.

Haatainen on ottanut vaaliteemoikseen muun muassa eriarvoisuuden ja ilmastonmuutoksen.

- Minua on kiitelty siitä, että teemani ovat menneet läpi ja muutkin ehdokkaat ovat nyt ottaneet niitä esille ainakin otsikoiden tasolla.

LUE LISÄÄ KELLO 00.01 ILMESTYVÄSTÄ NÄKÖISLEHDESTÄ

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeuden voit tilata tekstiviestillä kahdella eurolla.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja ja olet aktivoinut tilisi verkkopalveluihimme, pääset kirjautumaan näköislehden pariin täällä.

Jos olet jo tilaaja, mutta et ole vielä aktivoinut tiliäsi, voit tehdä sen aktivointisivulla.