Juomatehdas avasi kesäravintolan – Panimoravintola Kukon ruokalista perustuu lähituottajien raaka-aineisiin

Rami Aarikka (vas,) ei kauaa ideoitaan kypsyttele. Vajaassa kahdessa kuukaudessa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan viereen noussut Panimoravintola Kukko valmistaa ruoka-annoksia lähituottajien raaka-aineista. Ravintolan ruokalistan pääarkkitehtinä on toiminut Aki Wahlman. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan upouusi Panimoravintola Kukko edustaa pikaruokakonseptia, jolle ei löydy vastaavaa aivan lähitienoolta.

– Halusimme luoda uniikin ja tarinallisen burger-ravintolan, jossa käytetään mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita. Nyt ruokalistan jokainen annos koostuu pääasiassa tuotteista, jotka ovat kotoisin parin kilometrin säteeltä ravintolasta, ravintolan ruokalistan suunnittelija Aki Wahlman Food Allen Oy:stä selvittää.

JATKA JUTUN LUKEMISTA NÄKÖISLEHDEN PARISSA

Hanki itsellesi lukuoikeus tilaussivulta. Esimerkiksi 24 tunnin lukuoikeus maksaa vain kaksi euroa.

Mikäli olet jo Länsi-Suomen tilaaja, voit rekisteröityä digipalvelujen käyttäjäksi täällä.