Kiinteistönvälittäjät panostavat asuntokuviin – videotkin ovat tulossa

Hyvän välitystavan päivä nostaa esille kiinteistönvälityksen tulevaisuuden. Verkkopalvelut ja esimerkiksi liikkuva kuva ovat alan tulevaisuutta jo nyt.

| Päivitetty

Tänään keskiviikkona vietetään Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hyvän välitystavan päivää. Päivän päätapahtuma vietetään Helsingissä.

Seminaarissa pohditaan muun muassa alan tulevaisuutta, uusia toimintatapoja, digitalisaatiota ja tekoälyn hyödyntämistä kiinteistönvälityksessä.Länsi-Suomen OP-kiinteistökeskuksen Rauman myyntipäällikön Marko Aallon mukaan digitalisaatio näkyy jo, mutta ala luottaa myös perinteisiin.

– Sähköisen puolen mainonta on kasvattanut merkitystään. Esittelyissä kävijät ovat vähentyneet, mutta kaikki ovat potentiaalisia ostajaehdokkaita, Aalto sanoo.

Raumalaisen Asuntokauppa Fajanssin toimitusjohtaja Oili Kuusinen kertoo, että yritys kehittää toimintatapojaan sen mukaan, miten asiakkaatkin käyttäytyvät.

– Esimerkiksi Instagramissa olemme jo. Heti kun tulee uusia kanavia, joihin meillä on mahdollisuus mennä, menemme kyllä, Kuusinen kertoo.

Hän on kuitenkin hyvillään siitä, että kiinteistönvälityksessä asiakaskontakti säilyy perinteiseen malliin.– Kaikkein hienointa on nähdä, kuinka koti ja perhe yhdistyvät, Kuusinen summaa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut