Lallis tulee takaisin! Euralainen Tomi Virén aloittaa keikkojen järjestämisen legendaarisella Köyliön Lallintalolla

Syksyllä Lalliksella esiintyvät muun muassa Dingo, Neljä Ruusua ja Popeda. Remu Aaltonen keskeyttää eläkepäivät ja palaa Lallikselle Hurriganesin hengessä.

| Päivitetty

Köyliön Lallintalo eli tuttavallisemmin Lallis on yksi Suomen legendaarisimpia keikkapaikkoja, jossa esiintyi viime vuosikymmenten aikana kaikki merkittävät artistit.

Vuosituhannen vaihteen jälkeen keikkatoiminta Lalliksella hiipui merkittävästi. 2000-luvulla huvitilaisuuksia järjestettiin enää vain satunnaisesti, viimeisimmät vuonna 2012.

Nyt euralainen tapahtumajärjestäjä Tomi Virén lataa viihdekentälle todellisen jymypaukun: Hän aloittaa keikkojen järjestämisen uudelleen Lalliksella.

– Jotenkin alkoi kyllästyttää se, että kehitys vain kehittyy ja hyvät vanhat jutut jäävät unholaan. Kaikki on nykyään digi-sitä, digi-tätä, Tomi Virén kertoo.

– Haluan palauttaa sen vanhan ajan meiningin, että ihmiset tapaavat toisiaan oikeassa elämässä. Lallis oli sellainen paikka, joka keräsi tanssikansan ja nuoret yhteen. Ja maan parhaimmat bändit soittivat.

Lallis avaa ovensa syksyllä ja sen esiintyjiä ovat muun muassa Popeda, Kotiteollisuus, Dingo, Neljä Ruusua, Pelle Miljoona Oy 40-vuotisjuhlakokoonpanollaan sekä Remu plays Hurriganes.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut