Nyyper ja Brander esiintyvät sittenkin Pitsiviikolla

Murremestarit turinoivat torstaina Poroholmassa.

| Päivitetty

Suosittujen murrehahmojen, apteekkari Nyyperin (Tapio Niemi) ja jumaluusopin dosentti Branderin (Hannu Heino) puuttuminen Pitsiviikon ohjelmasta sai aikaan yleisöpalautteen ryöpyn.

Länsi-Suomen tekstiviestipalstalle kirjoittaneen kommentoijan mielestä Pitsiviikko ilman kyseisiä herroja on kuin kesäkuu ilman voikukkia.

Murremiekkoset ovat olleet Pitsiviikon vakio-ohjelmistoa 20 vuoden ajan. Tänä kesänä pitkä perinne kuitenkin katkesi.– Kovasti ihmiset ovat kyselleet, ja soitelleet suoraan jopa kotiin, sanoo Nyyperiä esittävä Niemi.

Myös Pitsiviikon vastaava tuottaja Leila Stenfors myöntää, että Nyyperin ja Branderin puuttuminen ohjelmistosta on huomattu ja aiheesta on tullut kaupungille kyselyjä.

– Kyllä, asiaa on ihmetelty ja heitä on kaivattu ohjelmistoon.

Vaikka Nyyper ja Brander eivät olekaan tällä kertaa Pitsiviikon virallisessa ohjelmassa, murremiekkoset ovat sentään paikalla nopeasti järjestetyssä Poroholman Raumlaisessa hupiehtoossa torstaina.

Nyyperin ja Branderin ohella Poroholmassa on yhteislaulutapahtuma. Meriaiheisia yhteislauluja säestää harmonikalla Kari Vuorisalo.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut