Raumalla rakennetaan taas luksusta Dubaihin - Telakalla tehdään kelluvia asuntoja, ravintoloita ja jahtiklubi

Aloitimme viisi viikkoa sitten, kertoi Admaresin toimitusjohtaja Mikael Hedberg Talouselämä-lehdelle.

| Päivitetty

Viime vuonna valmistui tekosaari Burj al-Arab -hotellille. Ensi viikolla valmistuu kelluva luksushotellilautta, joka kuljetetaan johonkin lämpimään maahan.

Seuraava saman sarjan mielenkiintoinen projekti on jo työn alla Rauman telakalla. Rauma Marine Constructionsin hallissa on käynnissä kymmenen kelluvan asuntohuvilan, kahden ravintolan ja jahtiklubin rakentaminen Dubai Properties Groupille.

– Aloitimme viisi viikkoa sitten, kertoi Admaresin toimitusjohtaja Mikael Hedberg Talouselämä-lehdelle.

Hedbergin mukaan Admares neuvottelee seuraavista hankkeista.

– Nyt meillä on uskottavuutta. Minulla on vahva usko siihen, että satojen miljoonien eurojen bisnes on mahdollinen, totesi Hedberg.

Dubaissa on käynnissä miljardiluokan hanke, jolla kaupungin halkovasta yli kymmenen kilometrin mittaisesta kanaalista tehdään uutta maamerkkiä ja turistihoukutinta.

Kanaalipromenadin varteen tulee muun muassa kauppoja, ravintoloita, elokuvateattereita, puistoja ja venesatamia, joissa on tilaa yli tuhannelle jahdille. Valmista pitäisi olla vuoteen 2023 mennessä.

Ensimmäiseen vaiheeseen, jonka toimitukset ajoittuvat ensi vuoden lopulle, kuuluu muun muassa marinoita ja Arabiemiraattien ensimmäiset kelluvat asunnot.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut