Remu keskeyttää eläkepäivät Lalliksen keikan ajaksi

Legendaarinen Köyliön Lallintalo palaa Suomen keikkakartoille syksyllä.

Köyliön Lallintalolla eli tuttavallisemmin Lalliksella aletaan järjestää jälleen keikkoja. Euralainen tapahtumajärjestäjä Tomi Virén tarttuu toimeen ja ensimmäinen keikka järjestetään 26. lokakuuta. Tuolloin Lalliksella esiintyvät Popeda ja Kotiteollisuus.

Lalliksen syksyn kalenterin yllättävin nimi on Remu plays Hurriganes. Yllättävin siksi, että Remu Aaltosen viimeistä keikkaa juhlittiin viime tammikuussa Helsingin jäähallissa.

- Mä päätin viime tammikuussa, kun järkättiin mun ”Viimeinen keikka”Helsingin jäähallissa, että Hurriganes-nimeä ei tasan tarkkaan käytetä enää missään, eikä sillä nimellä enää keikkailla, mutta täytyy kai tässä tapauksessa nyt snadisti joustaa, Remu kommentoi tiedotteen välityksellä.

Hurriganes ehti soittaa monia keikkoja Lalliksella.

- Mehän soitettiin siellä jo 1970-luvulla Järvisen ja Häkkisen kanssa Hurriganes-aikoina. Käytiin usein ja aina oli tupa täynnä ja jengi messissä! Ja makeita leidejä!

Hurriganes esiintyy Lalliksella 30. marraskuuta. Samana iltana Lalliksen lavalle nousee Pelle Miljoona Oy 40-vuotisjuhlakiertuekokoonpanollaan. Juhlakokoonpanoon kuuluvat Pelle Miljoonan lisäksi Tumppi Varonen, Ari Taskinen, Andy McCoy ja Sami Yaffa.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut