RMJ-alue rakentuu tuttuun tapaan – pääportin paikka tosin muuttuu

Nelonen Media Live Oy on vetovastuusta RMJ:ssä tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Timo Isomäen kesä on kiireinen. Promoottorin työnantaja, Nelonen Media Live Oy, järjestää tänä kesänä 29 festivaali- tai konserttitapahtumaa.

Niistä yksi on Otanlahteen kuukauden päästä jälleen rantautuva RMJ. Juhannuksena torstaista lauantaihin järjestettävästä raumalaisfestarista erityisen tekee Isomäen mukaan miljöö.

– Onhan tämä yksi Suomen kauneimmista festivaalipaikoista, Isomäki toteaa viittilöiden samalla ympärilleen Otanlahden rannan tuntumassa.

Muun muassa Suomipop-festareita ja Himoksen juhannusta järjestävä yhtiö ottaa vetovastuun RMJ:stä nyt ensimmäistä kertaa.

– Tapahtumalla on pitkät perinteet, ja me ollaan nyt ekaa kertaa matkassa. Opetellaan vähän festivaalialuetta ja testataan, millainen musiikki toimii, tuumii Isomäki.

Alue ei tule viimevuotisesta dramaattisesti muuttumaan. Näkyvin muutos on festivaalin pääportin siirtyminen Urheilukadun puolelle, Rauman Lyseon lukion edustalle. Aiemmin alueelle kuljettiin Otan aukion liikenneympyrästä Suvitien kautta.

Kuinka monta kävijää juhannusjuhliin odotetaan? Entä miten Riku Räsänen kommentoi alueen tämänvuotista tilannetta? Lue lisää päivän Länsi-Suomesta.

Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Länsi-Suomi-lehden nettisivustolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut